Tips om het langer vol te houden met je vriendin

Als een man al een tijdje droog staat, komt het regelmatig voor dat hij tijdens de seks te snel klaarkomt. Dat is iets waar mannen natuurlijk niet echt mee te koop lopen. Het is iets waar ze zich voor schamen. Ze gaan deze problemen niet zo snel delen met hun vrienden of familie. Op zich is dat wel logisch, maar te snel klaarkomen is iets waar mee mannen mee te maken hebben. Toch kun je klaarkomen uitstellen leren en is er ook iets aan te doen. We geven je in dit artikel enkele praktische tips om het langer vol te houden. Dan kun je daar direct mee aan de slag.

Minder opgewonden raken

Je weet als single man natuurlijk nooit helemaal zeker wanneer je seks gaat hebben. Maar er zijn wel een aantal voor de hand liggende momenten. Als je bijvoorbeeld gaat daten met een vrouw die je online hebt leren kennen, is er de mogelijkheid dat je seks gaat hebben. Of wanneer je een avondje op stap gaat is die mogelijkheid er ook. Op deze specifieke momenten is het dan ook belangrijk van te voren wat voorbereidingen te treffen. Zorg er voor dat je van te voren bijvoorbeeld even masturbeert, zodat de grootste spanning er vanaf is. Mocht het dan uitlopen op seks, ben je waarschijnlijk minder opgewonden en kun je het hopelijk langer volhouden.

Speciale condooms kunnen ook uitkomst bieden

Wanneer je nog single bent, doe je het hopelijk altijd veilig. Met condoom dus. Wist je dat er speciale condooms zijn om het langer vol te houden? Deze condooms kun je gewoon bij de drogist kopen of natuurlijk online. Aan de binnenkant van het condoom zit een verdovend middel dat ervoor zorgt dat je minder gevoelig bent. Hierdoor komen de bewegingen minder binnen en kun je het langer volhouden. Wel is het natuurlijk belangrijk om hier niet voor de volle 100% op te varen, want als je vluchtige date uitloopt op een vaste relatie zal je het waarschijnlijk zonder condoom gaan doen.

This entry was posted in beauty by .